Wat je altijd al had willen worden?

Mooie dag

 

 

HOOFDOPLEIDINGEN

TUTORIALS OVER ALLE OPLEIDINGEN

Klimop-opleidingen biedt beroepsopleidingen aan die aansluiten op de vraag uit de markt. Wij onderhouden hiervoor contacten met brancheorganisaties en examenbureaus die op de hoogte zijn van de nieuwste eisen van deze tijd.

We leiden dus op tot diploma's die erkend en waardevast zijn. Je kunt met deze waardevolle beroepsopleidingen een plaats zoeken en vinden binnen de steeds veranderende arbeidsmarkt. Je kunt werken als zelfstandig ondernemer = ZZP'er of in loondienst bij een bedrijf, maar uiteraard kun je ook vrijwilligerswerk uitoefenen bij allerlei evenementen. De erkende diploma's die het resultaat zijn van degelijke theoretische- en praktische vorming zijn een must in deze tijd van een toenemende flexibele arbeidsmarkt.

Een opleiding volgen bij Klimop-opleidingen biedt nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen. Het vraagt wel het een en ander van de kandidaten. Vooropleiding wordt voor de meeste hoofdopleidingen niet gevraagd. Wenselijk is wel een leer-, denk- en werkvermogen te hebben dat aansluit op MBO 3-4 niveau. Je moet beschikken over een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen en discipline om je te bekwamen binnen het nieuwe vakgebied.

Klimop-opleidingen laat je op-klimmen naar wat je uiteindelijk altijd al hebt willen worden...

We wensen je bij je zoektocht en ontwikkeling van harte veel succes toe.

Komende Open Deurdag zaterdag 22 juni 2019. U kunt geheel vrijblijvend binnenlopen tussen 11.00 en 13.30 uur. Van harte welkom.
 

Een van de beste keuzes in mijn leven was de pedicure opleiding bij Klimop-opleidingen te volgen. Een ontzettend fijne, professionele en hartelijke school waar je alle benodigde hulp en informatie toegereikt krijgt om de opleiding succesvol af te kunnen ronden. 

 
Anniek de Ronde - Bruinisse

Vraag GRATIS studiegids aan

Als u ons gehele aanbod digitaal wilt bekijken vraag dan onze studiegids aan!
DISCLAIMER